ONZE ACTIVITEITEN

Wij bieden enerzijds een theaterjaar aan en anderzijds verschillende kampen tijdens de paas- en de zomervakantie.

Gedropt is toegankelijk voor iedereen! Wij willen graag met iedereen musical maken! Iedereen met een goei portie enthousiasme, zin om samen te musiceren, engament om er samen iets moois van te maken.

Je moet gewoon een portie enthousiasme meebrengen en dan komt al de rest vanzelf.

Schooljaar: Musicaljaar

We starten in september met het ontdekken van een nieuw verhaal en kruipen daar in een favoriete rol. We gaan hiermee aan de slag en gaandeweg werken we ons drama skils bij. In mei brengen we dit naar buiten door een toonmoment te houden voor onze familie en vrienden.

Paasvakantie: Musicalkamp

Samen maken we een creatie rond een bepaald thema, gebruikmakend van de talenten die onder onze deelnemers aanwezig zijn. Zo komen we tot heel verrassende toonmomenten. Dit kan heel uiteenlopend zijn, want talenten vind je overal.

Paasvakantie: Kleuterkamp

Voor kleuters waar ze spelen, dansen, zingen en knutselen. Ze werken niet naar een toonmoment toe, maar alles wat we deze week doen, is rond hetzelfde thema als de groten in het creatiekamp.

Zomervakantie: Musicalkamp

Samen steken we een toffe, leuke, fijne, originele,… minimusical in elkaar! Op de laatste dag van het kamp brengen we een toonmoment voor onze familie en vrienden.

Zomervakantie: Kleuterkamp

Voor kleuters waar ze spelen, dansen zingen knutselen. Ze werken niet naar een toonmoment toe, maar alles wat we deze week doen, is rond hetzelfde thema als de groten in het creatiekamp.

Musical voor kinderen en jongeren
vanaf 4 jaar in Wijnegem.